Работно време: 09:00ч. - 17:30ч.

Working time: 09:00 - 17:30

За нас
ИСТОРИЯ

Фирма МАГ 97 ООД е създадена през 1997 г. и е едно от първите частни дружества основано с цел доставка на хартии и картони за полиграфията и производството на различен тип опаковки. Компанията ни е изградена и просперира през годините на база качество, доверие  и огромни усилия положени от две поколения за развитието на семейния бизнес. Коректността в отношенията  с нашите клиенти  ни позволи да спечелим голям пазарен дял, дългосрочни  договори  и огромно доверие от страна на чуждестранните ни партньори.  

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Да продължим да бъдем една стабилна компания и  желан партньор,  работещ по всички Европейски стандарти и изисквания.
През последните години фокуса ни в качеството има огромен принос  за успеха ни. Ние ще продължим да се стремим към предоставянето на по-добро обслужване , доставка на най-качествените продукти , гъвкави условия за нашите клиенти и оптимизация на производствените разходи на партньорите ни.

02
БЪДЕЩЕ

Да се работи проактивно в днешно време е огромен плюс, но изненадите на новото време са непредсказуеми. Ние ще продължим да се доказваме като надежден партньор на нашите клиенти в дългосрочен план. Ще заложим на максимална финансова дисциплина, постоянен маркетинг на пазара в Европа и света. Поставяме удовлетвореността на клиентите ни на първо място и се стараем да бъдем максимално полезни за тях и продукцията им.

03